Olafur Hardarson valgt til ECPRs utøvende komite

Olafur Hardarson fra Islands Universitet i Reykjavik ble i vår (2012) valgt til ECPRs utøvende komite (executive committee). Han ble støttet av de nordiske statsvitenskapelige organisasjonene og ECPRs offisielle representanter fra medlemsinstitusjonene i de nordiske landene. 7 av 12 medlemmer av komiteen var på valg. Valgene gjelder for 6 år. I den forrige seks-perioden var de nordiske landene representert av Jacob Torfing fra Roskilde Universitet. Jonas Tallberg, fra Universitetet i Stockholm har sittet i den utøvende komiteen i tre år og skal sitte i tre år til. Den utøvende komiteen spiller en viktig rolle i ECPR.